Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heil pain

When nothing matters in my head

When nothing about me matters to some one else

Then I'm what they want

A nobody

A shame

When I'm there I haven't the rights to say stop when the life makes my blood run there it woulden't

I tell you,I suck

The love turns to pain

Do you love me?

Say you do

Please




Fri vers av SilentScreams
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams