Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text skriven i nuet, fast när du läser den läser du den i textens då, hur mye i nuet du än befinner dig på din sida om alltet i livet i detta nu som är så då för mig nu när du än läser texten...


Kon stella tionistiskt








Jag har alltmer
numera börjat att
lära känna mig

själv den senaste
tiden som tiden
kallas alltmer numer




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 15:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Den som förändras är alltid ny och mycket kortlivad.
2008-08-28

  madigan
Kon Stella har ett nummer a
det sitter fast i henne ena ör a !
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP