Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara Augusti än men det känns mera höst. Den här dikten lägger jag ut i repris. Den finns även med i en svit jag kallar årstiderna, utlagt precis i början av mitt medlemskap här på poeter.se

 




Höstvisa från 2002



Om hösten
tränger det blodröda ut
den heliga färgen inom
moder målar liv i vilofasen

en påminnelse om
den oändliga resan

från inget till något
från något till allt
från allt till inget

Oktober 02




Fri vers av Lena Renman
Läst 638 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-28 09:36



Bookmark and Share


    Maria Malm
De tre sista raderna väl beskrivande kretsloppet.
2008-08-29

  Maria Zena Viklund
med vackert bildspråk frammålar du hösten, den inneslutande, bra skrivet!
2008-08-28

  Quasimodo
Vackert och stämningsfullt för vilotiden i sprakande färger till nästa blomningstid !
2008-08-28

    Lars Gullberg
Så diffus, och jag älskar det diffusa, ett jättevackert bildspråk
och hösten är ju min tid, den här tar jag till mej verkligen

// Lars
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman