Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner modet spränger genom rädslan som nära på förlamar mig i skräck

 

 

 

Tänk om

Det blir en katastrof

 

Tänk om 

Det inte fungerar

 

Tänk om 

Jag inte blir emottagen

 

Så vet jag ändå att jag vågat älska 

älskat hela vägen i mig inför dig

 

Gud så skönt!




Fri vers av humla
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

humla