...han lever än( eller existerar han bara?) " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...han lever än( eller existerar han bara?)


Din svårt sargade och vilsna själ får ännu en gång sin tröst.

Jag höll dig i min famn
Du grät som ett litet barn.

Jag kunde inte hjälpa.
Inte längre trösta
som tidigare
som då förr.

Det val du gjort
Dom är dina
oss kastade du bort.

Du greppar flaskan
utan tvekan.
Den lenar, smörjer
om så för en liten stund.

Din svårt sargade
och vilsna själ
får ännu en gång
sin tröst.

Jag såg på dig
med sorg.
Minnena, resterna av dig
etsas plågsamt kvar
i mitt hjärta.

Du går med raska steg
mot tidig död.

Jag ville inte stanna
och se på.

 




Övriga genrer av Sirpa .H
Läst 434 gånger
Publicerad 2008-08-28 12:43



Bookmark and Share


  Junia VIP
Sååå sant, o maktlös är man inför detta!
2008-08-30

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Berörande beskrivet.
2008-08-29

    eva m h
Maktlöshet
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Sirpa .H
Sirpa .H