Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När är jag vem?

samtidigt som jag lever i nuet
så tillhör nuet det förflutna

nuet excisterar inte

att inte kunna styra
över framtiden

eller
påverka det förflutna

gör att jag frågar mig

när lever jag?




Övriga genrer av riot
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riot