Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kanin

i denna tid.

brukar ni nån gång stanna upp för att se?

brukar ni också stanna för att titta på en blomma?

länge..

eller en fågel som svävar i skyn.

och stå still ett tag, när solen har gått ner. när himlen är grå och molnen förlorar sin färg till en massa av gråhet. när vinden smeker dig lätt med dofter av skymning och asfalt efter regn. när ljuden av måsars skri är det som hörs långt bort, för att ge plats åt nattens tysta slummer.

en kanin.

jag såg livet i några av dess oräkneliga former.




Fri vers av Lordslig
Läst 426 gånger
Publicerad 2008-09-22 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lordslig
Lordslig