Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan inom mig

Känslan inom mig
Är som en klarblå himmel
Som en värmande sol
Eller en moders famn
Jag skulle aldrig byta bort den!




Fri vers av Mallizzz
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-07-24 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz