Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3/9: Namnsdagslimerick till Alfild och Alva

 

 

"Jag undrar", sa Alfild till Alva,

"om en kan ge kosserna malva?"

"Du mener te mat?",

sa Alva rätt flat.

"Nej, bukett när di ska te å kalva!"

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 08:34

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
Men man kan inte vara säker på att buketten får stå oäten...
Den här var ju helskön!!
2008-09-02

  Daniel_78 VIP
haha jättebra sak!
2008-09-02

  Fredrik P. VIP
Åh så fint och gulligt!
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP