Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUGAR GLAMOUR

sugar glamour
vid det hus där du bor
står det en man
med blänkande skor
petite belle d´jour
visst är han stor
visst är han äldre
än din storebror
somliga tror
på heliga kor
siffror är siffror
och amour är amour

LARZ GUSTAFSSON

080831




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-31 15:47



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
vilken härligt rytm!
2008-09-01

  Malin Magnusson
"When you don't know who you are
And you're walking with a scar
In the places that are breaking down your mind

It's a complicated day

Sick city sometimes"

fönstret står på glänt
var hennes morgonbris
hennes scones med grädde och sylt

amore vincit omnia
2008-09-01

  Måna N. Berger
...och 50-talsbilen står parkerad på uppfarten! Go for it! :)
2008-08-31

  anits VIP
Härlig läsning
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP