Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kommer egentligen senare, men vad finns som säger att den inte debuterat en smula tidigare i år?!


Indian summer?!

 

 

I morgon demonterar

kommunen resolut

flytbron ut till Klövholmen

ty då är sommar'n slut.

Men vädret här i Bohuslän

berättar något annat.

Här är det tjugofyra plus

och solen tycks ha stannat.

Så klä dig efter väderleken.

strunt i almanackan!

Här drar man blott på munnen

om du vädrar vinterjackan.

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-31 16:56

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP