Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ay mami

-Åh! Lägg av med ditt obegripliga babblande om all skit du ser runt omkring dig. Det är charmigt men det säger mig ingenting.

-Nä, jag vet. Vi har aldrig talat samma språk du och jag. Men jag förstår dig trots att du själv inte förstår vad du försöker säga ibland. Du spelar dum men dina kroppsvätskor talar med en stor intelligens, så stor så t.o.m jag hade kunnat lära mig någonting.

-Det är just det där jag menar. Nu förstår jag inte vad du säger igen.

-Jag vet inte hur jag ska göra mig förstådd för dig mer än på ett sätt och det språket skriker, det vet ju du också, du är ju språkets urmoder. Och jag är hes men jag kan få dig att begripa ändå, var så säker.

- Men... du pratar väl inte spanska... eller? Det har du aldrig berättat.

- Nej det gör jag inte men det är inte det språket jag menar.

-Så vad menar du?

-Jag menar att du är hetaste chili, så jävulskt sexig. Du är en silkesammetsanakonda som knäcker mitt språk som du inte förstår på mitten och sen mitten igen med din kropp. Om endast tills månens anlete försvinner och sorgen kommer med morgonens ljusa mardröm. Det är därför jag förnedrar mig själv genom att beblanda mig med dig, men du är ju så jävla sexig. Jag vill ha dig naken och klämma åt dina luftrör med en rävsax, nåla fast dina händer och särade ben med spikpistol i källargolvet, trycka in ett hare krishna tygstycke i din mun och täppa igen med mitt läderbälte så du med ljudligt språk håller käften. Efter det vill jag slita dig i stycken som ett olagt pussel med all min sexuella vrede. Slafsa i mig de råa slamsor som en gång var du, en efter en så dina latinamerikanska förfäder studsar mellan mina tänder, dom ska gå ner på knä och be om min nåd. Låta det öde du tror på förintas genom sanningen längs min hals och möta det iskalla källargolvet när det droppar ner från mitt bröst.
Jag vill ta mig rätten att ha ihjäl dig och återuppliva dig om och om igen. Och det ska smärta, det ska fan smärta. Du finns egentligen inte för mig, för när jag inte besväras av dig är jag ingen sexuell varelse, jag är impregnerat arvsbeteende som vill strypa dig med en snara av binnikemask.

-....................................................Bla bla bla bla. Förstår inte varför jag inte bara lägger på när du sätter igång. Förstod inget av vad du nyss sa men jag tror du sa något nedlåtande om min latinamerikanska bakgrund. om du gjorde det så fan ta dig, haha. Iallafall, jag ringde för jag vill ha dig i natt, jag saknar din kuk i mig. Det var ett tag sen jag fick leka med dig. Vill du jag ska komma över i natt?

-Ja.




Fri vers av Fammel Trev
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-31 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fammel Trev