Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fold

once folded and unfolding
all those moths inflate and
I fold myself back again




Bunden vers (Haiku) av hipolito
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-31 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hipolito