Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska förväntningar

Om jag kysser en groda, och drömmer mig bort,
och önskar en prins utav ädlaste sort.

Om då alls inget händer, och drömmen tar slut,
då har jag blott pussat en helsnuskig trut.




Övriga genrer av clueless
Läst 454 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-31 22:14



Bookmark and Share


  Pilgrim
Hehe, fint. Men tänk om grodan ville få en puss =)
2010-12-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha ja jösses, det är alltför vanligt
2008-10-22

  Häst
Tjusiga rim och snygg vändning i slutet.
2008-10-20

  © anakreon VIP
Dock skulle jag faktiskt förmoda:
Det finns värre än kyssa en groda.
Carl-Erik
applåderar
2008-10-06

    ej medlem längre
*skrattar*
Man måste ta risker för att vinna...
Ypperlig liten skojsig dikt!:))
2008-09-17

    humla
haha, den känner jag igen hahahaha väl och tydligt beskrivet ;)
2008-09-13

  Lejonhjärtas poesi
Härliga rim med snuskigt slut!
2008-09-09

  Blåbäret
men vågar man låta bli...skrattar...
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

clueless
clueless