Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt fel håll!

När började jorden att snurra åt fel håll?
När blev frågarna alldeles för många och svåra att besvara?
När blev jag den som sänkte blicken mot marken och slutade att vara nyfiken?
När tog cynismen ett krampaktigt tag om mitt inre?
När blev tårarna fler än skratten?
När blev jag den som slutade tro och hoppas på en bättre morgondag?
När kan man kalla sig vuxen?
Allt går åt fel håll. Åt helvete närmare bestämt.




Fri vers av clueless
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-08 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clueless
clueless