Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN GAMLE OCH BARNEN

det finns ett hemligt samförstånd
mellan barn och denne man
en busig glimt i ögonvrån
se, det har ju även han
men han vill leka mera
än han faktiskt orkar med
då måste alla barnen
lämna denne man ifred

LARZ GUSTAFSSON

080901




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 839 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-09-01 13:26



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
morfar.


bra där.
2008-09-07

  Blomster
Jag tycker om korta dikter utan allt för många adjektiv för då blir känslan så mycket starkare (enligt mig) och känslan i den här dikten är så innerlig, sann och varm att jag bara kan säga; tack Larz för att jag fick läsa denna!
2008-09-05

  ~~*MariamAurore*~~
Jättefint skrivet Larz
och meningsfullt

kram
2008-09-04

  mare VIP
gulliga rader :))
2008-09-03

  ArasÖ
Nu kom jag att tänka på morfar..
Det är så sant som det är skrivet.
Det fins ett speciellt band där..
2008-09-01

  Elaine.S VIP
Med öm närvaro fångar du
en mycket värdefull stund.
En fin dikt..som jag sparar..
2008-09-01

  Sladjana Zubcevic VIP
Väldigt fint!
2008-09-01

  Nasrin
väldigt fin igen!
Grattis på placeringen!!!
2008-09-01

  Anders Nordlander VIP
En rörande o berörande text Larz!!!
2008-09-01

  Måna N. Berger
Gratulerar, du är bland "de fem" igen, med den här!
2008-09-01

  J A Nicander
Väldigt fint!
2008-09-01

  isabel louise
så fint skrivet :)
2008-09-01

    Vickin
Du det här var så fint, så jag fick rysningar.
Man (jag) får känslan av att inga ord behöver sägas,
att mannen själv har varit barn säger så mycket i den här dikten,
även om han med all rätt inte orkar leka lika mycket,
det i sin tur får barnen själva se då de är äldre.
Den här tyckte jag otroligt mycket om och den bokmärker jag! Nnnnu!!
2008-09-01

    sajo
Den här texten går rakt in i hjärtat hos mig. Man ser mannen framför sig och barnen likaså. Bra skrivet. Applåder och bokmärke.
2008-09-01

  anits VIP
Fint skrivit, den här tycker
jag mycket om
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP