Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kullerbytta...bagatell



Det gamla paret
gungar i parken söker
himlen från jorden
faller hårt mot marken når
de himmelska ängderna




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-02 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP