Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista striden...bagatell



På klippavsatsen
sitter en krigare i
kvällskylan väntar
på att solen ska värma
upp honom en sista gång

röker sin pipa
sjunger entonigt livet
är förbi helig
ande stå mig bi låt mig
bli fri som fågeln i skyn




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-02 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP