Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha...igen...bagatell



Sanningen är att
kärleken övertrumfas
av rädslan för den
verkligheten är större
än föreställningen om den




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-02 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP