Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista ordet...bagatell



Varför har inget
svar frågor är allt du har
jag har inga svar
bara tystnaden kvar som
mitt återstående svar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP