Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan som varit fången där inne smiter ut. Men Glädje Väller in i en stor flod!


Muren faller

Allt kommer gå åt skogen.
det kommer att skita sig, det vet jag.

det har egentligen redan skitit sig.

Jag som kämpat.
Jag som varit så stark.



Men jag låter allting falla sönder framför mina fötter.
Flera gånger om.
Tills jag inte känner det mer.

Sångerna som betydde något har blivit till tomma melodier.
Toner i mig.

texterna är borta. Djupet är försvunnet.
Det har fallit i bitar.

Tusen och åter tusen bitar.




Och jag är så glad!!

bara Glad?

Jätteglad!!!!




Övriga genrer av pyre
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-09-02 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre