Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLICKFÅNG

fångad i mitt blickfång
här mitt i tidens lopp
du kunde stoppa tiden
så vacker är din kropp
vardagen är märklig
men drömmen fantasi
intrycket är verkligt
och det ska så förbli
varje gång du väljer
en citypromenad
kroppsspråket förtäljer
beundran gör dig glad

LARZ GUSTAFSSON

080903




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-03 11:24



Bookmark and Share


  hellen
så helt underbart! underbara ord!//hellen
2008-09-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Det finns människor som nästan är ämnade att fånga ögonblickar.
Du har fångat in den känslan som man faktiskt kan uppleva när någon person gör en minnesvärd upplevelse. /B
2008-09-03

  mare VIP
..många älskar det..``gär``..du menar gör.... :))
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP