Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till fina Gabbi^^


Gabbi<3

Husdjurens drottning och vän
Med det blåa svarta håret

Hatar att veta om rädslan för världens röster
hos dig
Hatar att veta
Vill bara höra ett uppriktigt skratt

Tänk att du ser dig ful och hemsk
när du är vackrare än solen på riktigt
Höppas att du till den sanningen ska lyssna
Väntar på att dina elaka röster ska tystna




Fri vers av SilentScreams
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-03 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin och omtänksam dikt.
2011-09-25

  Therés
Dessa ord berör...

"Tänk att du ser dig ful och hemsk
när du är vackrare än solen på riktigt"
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams