Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt du inte vet om.


Till pjäsen Verkligheten finns det inga biljetter

om det här vore en pjäs
vid namn Verkligheten,
skulle jag inte ljuga och låtsas
som om ingenting hänt.
även om det känns som världen
rasat ihop framför ögonen,
och jag närmast önskar
att du försvinner härifrån,
men det här är pjäsen Verkligheten
där förekommer inget sådant.

att du medverkar som åskådare
vet du naturligtvis inte om,
till sådana här pjäser har
det aldrig sålts några biljetter,
du kan sitta i publiken
när du minst av allt anar det.




Fri vers av Elin E
Läst 245 gånger
Publicerad 2004-05-12 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E