Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anders e-sson inspirerte


Plötsliga krumsprång är ibland av nöden





jag har ingen
anledning att behöva
en anledning till

att av någon
anledning börja tala
om av vilken

anledning jag börjar
prata om väsensskilda
ting med anledning

av någonting särskilt
före komm ande
vanligt eller ej




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-09-06 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP