Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge av din glädje...bagatell



Ett leende när
dagen är gråmulen ger
oss solen åter




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-06 10:56



Bookmark and Share


    Jojjan
Det kan jag verkligen hålla med om!
2008-09-06

  Trädflickan
ja så enkelt kan det vara :)
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP