Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publicerad i Kamratposten ngn gång på 80-talet.


insändare

har du tänkt på
att om du aldrig har varit
riktigt ledsen,

så vet du inte
hur härligt det är
att vara glad!




Övriga genrer av marjalilith
Läst 587 gånger
Publicerad 2005-07-26 09:48



Bookmark and Share


    Evelyn
så sant.
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

marjalilith