Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undringar från en liten hjärna

Hur kan makt döda dina värderingar?

Hur kan pengar köpa dina åsikter?

Hur kan din ytlighet påverka andras liv?

Hur kan man klaga på att tiden går fort... när vi aldrig stannar upp?

Hur kan man tycka att världen var bättre förr... när hudfärg och kön avgjorde?

Hur kan man tycka att världen duger nu... när hudfärg och kön fortfarande avgör?

En idol för mig.
Sjunger inte i tv.
Så enkelt är det.




Övriga genrer av Jelís
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jelís