Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ronja

Jag trodde du skulle
försvinna när
jag klippte mitt hår,
aj aj.



Jag trodde du skulle bli
någon jag inte
ville ha,
aj aj.



Men det visade sig
att det inte sitter
i en frisyr,
ja ja.



Ronja kommer alltid
finnas inom mig
med allt bus,
ja ja.



Lyckliga mig.





Fri vers av Barfota utan strumpor och skor
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-08 09:18



Bookmark and Share


  Jimmy:n
var kul
2008-09-08

  Malin Magnusson
Hon bör finnas inom oss alla!
Trevlig läsning lyckliga du!
2008-09-08

  lyckeli
Ja, håll i det! Vingklipp det inte!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Barfota utan strumpor och skor
Barfota utan strumpor och skor