Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbajävel



Ditt insmörade nylle
fjäskar för chefer med rang.



Hoppas du faller
ner på arslet med "pang".



Du kan allt, vet allt
och har gjort allt och
har massor av pengar.



Hoppas du får spela
harpa i helvetet
med brända strängar.



Aldrig gör du fel
fast du gör det jämt.



Hoppas gud skapade
dig som mänsklighetens skämt.



Du förnekar och dissar
kommer sent och gör
ej ditt jobb.



Hoppas jävulen
delar upp i lag och sparkar
dig i mål med en lobb.



Jag har känt dig i någon månad
och avskyr dig redan som
pesten.



Hoppas att du
blir huvudrätten på
företagsfesten.







Gubbajävel....mig får du problem med ....ha ha ha



Räkna med strid.




Fri vers av Barfota utan strumpor och skor
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-08 20:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
här var det ilska! Skön ilska!
2008-10-03

  Snöfjäril
Ja,vad säger man?*ler*
superbra skrivet.
2008-09-19

  kaktus
det är bra, ge dig inte :P
2008-09-08

  Jimmy:n
aj som fan
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Barfota utan strumpor och skor
Barfota utan strumpor och skor