Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1999.


Vi kan dela på allt

Vi kan dela på allt
och det gör vi
Vi kan dela på allt som är vackert
duvorna på gården
är våra
ett landskap som blivit
fullt av högklackat klapprande
mot gatstenarna
eller sol på prickigt i garderoben
prasslande av skalet runt hyacinterna
som ville växa när vi satt bredvid
Vi delade på det som var vackert
med plåster på tummen
och kanske framför ögonen
vi stängde av alla kanaler
och tog ett bad
För bussar krockar inte
de möts




Fri vers av Lussekatten
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-09 12:31



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar poesi...Klockrent!!/B
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lussekatten
Lussekatten