Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irmeline satt igår i timtal och lyssnade på framtidsforskarna i Tällberg


Vågspel

 

Vinden viner, vrålar vidrigt

väcker vatten, väter vidder.

Vråkens vingar viftar våldsamt

Vanan viskar: Verklig vånda.

Varsko vakten! Varna världen!

 

Vakna, varsna! Vilka vyer!

Varför vredskas? Vörda vädret!

Vettigt välja väna verba:

Vilsam västan väntas vinna!

Värme varslar vänlig världsbild.

 

Varsko vänner! Våga vicka

varats välvilliga vagga.

 

Vördsamt

Irmeline

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-10 09:33

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hur v:na de virvlande vimla
Irmeline hon är minsann himla
vis..härligt
2008-09-10

  Night Soul Woman
En fin melodi har du lyckats skapa:) Fint skrivet*applåd*
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP