Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Badrumspoesi


-Jag söker...





...mig en liten vän, sade jag.

-Tillfället, sade Bill
-Gör tjuren, sade Bull.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-10 13:44



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Åh...den elaka Måns´ kontaktförsök! Det gav en ny dimension åt Pelle Svanslös-böckerna!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP