Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2002.


Medan vattnet kokar

Medan vattnet kokar
stänker jag trivsel omkring mig
vi vet vad som lurar bakom hörnet
håll tag i mitt leende, du som kan
vi strålar som skridskoprinsessor
akrobatiska konster i vattenbubbel
utan att anstränga oss
är vi så här vackra
utan att skälva
simmar vi till ytan
Jag kan tvätta dig i olivolja, torka dig med persiljeblad
älska med dig medan vattnet kokar

Vi är en liten del av kastrullslammer & vattenbrus
akta dig för allvaret bakom gardinen

Medan vattnet kokar
provsmakar jag ditt öra
med en gnutta salt
dreglar ner din skjorta
bara för att jag får

Äggklockan ringer
men jag har kastat förnuftet långt åt skogen

och fångat
en liten bit av mig




Fri vers av Lussekatten
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-10 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lussekatten
Lussekatten