Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lifeless

Sweet life
I lost
Don\'t mind
Anymore

Lifeless walks
Through the park
Searching safety
Searching you

Now longing
Revenge
Wanting
Freedome

You need
My cry
I need
Your help

I have mourned
Your words
No rest
I long for sleep




Övriga genrer av Aara
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-07-27 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aara
Aara