Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 september


vissa händelser går aldrig att glömma
vissa datum finns alltid inristade
vissa saker är så ofattbara

idag är en sådan dag




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-11 13:23



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
Attacken i USA var fruktansvard, likaså Anna Lindhs död.
Men jag håller med föregående kommentar....

våra handlingar, eller ickehandlingar rättare sagt, gör att människors liv dagligen släcks ett efter ett....
2008-09-11

    miramari
Förmodar att du tänker på attacken mot WTC? Vilket naturligtvis var tragiskt för de som miste sina anhöriga.

Lite perspektiv:

14 000 dör varje dag av brist på rent vatten...
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson