Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

en dag förändrades allt
när du satte dej nära
du blev min kära
dagarna gick
intimare blick jag fick
tror vi båda förstog
att ingen av oss kunde få nog
men efter ett tag
en alldeles vanlig dag
du inte kunde möta min blick
du gav mej inte ens en nick
helt oskyldig som jag var
stod helt ensam kvar
trodde att jag betydde nått
men ack så fel man kan ha...




Fri vers av Donnie
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Donnie
Donnie