Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var kvällen


du bjöd på dina sista cigg
du skulle ändå sluta
sa du

havet steg in över land
och återförde sedan
våra blickar till havs igen




Övriga genrer av inutimig
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-13 14:52



Bookmark and Share


    resilient
lagom många ord som ger mig en hel film. Tack
2009-05-29

  Nahojland
Med få ord skapar du en förhöjd, intensiv livskänsla. Snyggt.
2009-05-17

  Dr Jimmy Johansson The 777
.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

inutimig