Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mormor!


jag
ett barn
utan ord

men du lät tystnaden
tala för två

en märklig person
som vände plättar

in i evigheten







Fri vers av inutimig
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-28 21:31



Bookmark and Share


    maija tuori


Fin !Känner igen mig
2013-11-03

  Line W
Mysig och kärleksfull. Fint!
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

inutimig