Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa.

huset tog eld
du var där inne
jag var i ett annat land
& skulle fylla åtta år
du lämnade denna jord
utan att jag fått träffat dig på ett år
du är så saknad.
hoppas vi ses igen nån gång.
hoppas det finns en himmel.
där du bara väntar på att träffa mig igen.
jag & isak älskar dig så mkt pappa.
& jag vet att du älskar oss med <3

från din dotter på jorden.




Övriga genrer av osynligavanja
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 12:27



Bookmark and Share


  Rachel Roth
kärleken tycks ändå finnas kvar
den är levande tillsammans med saknaden
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

osynligavanja

Senast publicerade
pappa.
sårad
* Se alla