Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagbok sep 2008


Svårt att vakna idag

Vaknade av mobilalarmet i form av en vacker melodisnutt.. Yrvaket försökte jag se tiden på min mobil.. Bara 05.45...felinställt..Satte mig upp-kallt golv..Letade efter strumporna..

Kaffe+cigarett .. toa .. kaffe+cigarett .. tv .. kaffe+cigarett .. hungrigt ..illamående..
FRUKOST Somnade om på soffan i vardagsrummet

Vaknade av telefonsignaler .. En kompis .. sen en till .. och en till ändå..

Somnade om igen ..

Vaknade av dörrpling .. En kompis kom och gick .. En till kompis kom ..och stannade hela dagen..

Orkade inte försöka vara trevlig, alldeles för trött för det i dag...

Efter en gemensam måltid började jag vakna till liv .. Orkade diska och torka av golv, medans min kompis fixade mitt badkar, som tappat en fot och stod på sniskan ..

Telefonen ringde .. En gammal kompis från förr".. En långpratare..
Jag passade på att ställa snyggt i bokhyllan under samtalets gång..

Kvällsfika med min kompis .. Tack och hejdå .. Vi hörs och ses..

Loggade in på min alltmer sega dator .. Kollade runt som jag brukar..
På min hotmail hade Poeter.se skrivit; vi saknar dig...därav är jag nu här..

fastän jag egentligen borde sova=) Klockan är nu 02.45 .. Slut!






Dagbok av Lena Frisk
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 02:54



Bookmark and Share

  Lena Frisk

Senast publicerade
Vi e
Ord
Före sovdags
* Se alla