Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för det lilla

Du kom och tog mitt hjärta
en millisekund i en oändlighet
så länge fick ha dig
så länge fick jag hålla dig
sedan försvann du
Jag saknar dig ibland




Övriga genrer av kaktus
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-12-03 21:01



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en enorm saknad
svävar i ditt hjärta
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus