Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte veta

Som att hålla andan för evigt
Som att hålla andan men aldrig svimma
så är det att inte veta

en tryckande känsla om att något inte står rätt till
eller om att något står till precis som jag vill
men utan att jag vet det

En ständig ensamhet
en ensamhet med frågor
allt jag vill ha är svar

och allt jag behöver göra är att fråga




Fri vers av kaktus
Läst 328 gånger
Publicerad 2010-02-14 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus