Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 16/Juli - 07


nio liv

Lågorna från dom tända ljusen
sprider ett varmt sken över min kropp

tv'n hörs på avstånd

missy sitter i fönstret

en doft av sommarnatt

den luktar så gott
den ger mig en känsla av kärlek

Missys blick är iakktagande
o jag undrar vad hon ser

Utanför är det tyst
mörkt
skönt

Vill vara fri
Längtar efter att få vara helt fri
fri innuti

släpp mig fri

luffarliv?
luffare
utforskande

Jag vet inte

allt är en lek
och jag vill gunga
busa
Busa med livet
testa gränser
Är det någon som märker?

Ser du mig?
för jag ser inte dig

skruvat
skruvad?
skev
medvetet
eller omedvetet?

Kommer han och tar mig inatt?
det vet bara han
Om allt har sin tid,
kan jag då leka hur mycket jag vill?

Gränserna suddas sakta ut
enda tills min mening är slut


två till
eller kanske fyra
alla?
en smak av blod
rött och rent

Håller det på att slå över nu?
byter Du kanal
byter liv
Nio Liv?




Fri vers av en blomma för dagen
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-18 23:44



Bookmark and Share


  coffe
skickligt sammanflätade existentiella och filosofiska sidospår och frågor i en fantasifylld saga som målas upp så vackert..c
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen