Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 11/September - 08


(skrivövning)

barfotadans
trans
ett psykadeliskt mönster av glittrande färger
skapas i sinnets balans

energier flätas åter samman
vid ett endlöst hav emot strand
naket leker vi i vågorna
tillsammans hand i hand

bortom molnen dansar glöden i vinden som just blev till
under dimmans mörka yta fortsätter dansen
o tiden tycks stå still

fönstret öppnas o in strömmar liv
ett plus ett flätas samman
o du o jag blir även ett vi

barfotadans
förstätter oss i fantasifull trans
ett psykadeliskt mönster av glittrande färger
har skapats i sinnets balans




Fri vers av en blomma för dagen
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-19 00:35



Bookmark and Share


  coffe
mjuuuuu
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen