Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag till...bagatell



En hårsmån från att
dö långtradarens bakhjul
en meter ifrån
ängeln på axeln sträckte
ut handen livet åter




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-20 11:26



Bookmark and Share


  thyra
En fint skriven bagatell som ger en stor känsla!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP