Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir aldrig som förut.


Ljust morgonglitter - kommer det tillbaka?

vilt stormigt hav
svarta reflektioner i vattnet
mörkt månsken
kalla vindar som berättar om kaos
blank natthimmel
silvermoln med tårstoft i konturerna
tunn horisontlinje
skör som en glasfjäder i blåsväder
flyende skuggor
med ursprung från det förflutna

långa nätter -
kommer de någonsin att bli en dröm?
nyanstvivlande gryningar-
blir de någonsin färgrika igen?




Fri vers av Elin E
Läst 316 gånger
Publicerad 2004-05-15 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E