Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ljus och mörker.


Lågspåren från eldstormarna

solkantade skuggor speglandes
i nattens blanka vatten
askmättad luft kalla restvindar
från eldstormen
skira dimslöjor på den gråglödande himlen
tunna lågspårslinjer
som täcker den karga grunden
ödsliga röster i den
dämpade explosionsvänliga tystnaden
mörka träd där
de flesta av löven förtärts av elden

nyanstvivlande och färgrik solinträdelse
en tidig morgon i en
skog där flammorna nyss dånade




Fri vers av Elin E
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-05-15 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E