Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla...bagatell



Snötyngda grenar
natten andas rimfrost en
vit duva klänger
på gravstenen kall marmor
får ögonen att tåras

minnet är diffust
månens bleka ljus klingar
ödesmättat en
uggla kastar sin skugga
över en otröstlig man

som rister av köld




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 22:49



Bookmark and Share


    deb8
vackert illustrerat...gillar titeln som harmoniserar med innehållet och kylan som känns,
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP