Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlingsförlamad...bagatell



Idéer saknas sällan
svårigheten är att gå
från ord till handling




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-26 20:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det nog så


Hmm, kanske inte klassisk Senyu
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP